Colaboratori, furnizori, produse, clienți
instalații termice și sanitare


Știi cum poți fi sigur că ai primit un serviciu de calitate încă înainte să îl vezi executat? După echipamentul meșterului. Credem că o meserie este nu o brățară de aur, ci o sumă dintre Portofoliu+Materiale. Iar această sumă vorbește despre experiența unei companii în materie de instalații. Pentru că orice domeniu are pe cei pasionați, ce fac lucrurile ca un hobby și pe cei pentru care responsabilitatea fiecărei lucrări înseamnă mai mulți sau mai puțini clienți.
Metodele noastre de lucru sunt cele ale unor profesioniști. Da, ne place ceea ce face și în execuțiile noastre vei vedea respectul pentru spațiu, pentru material, pentru client și lipsa de risipă. Am început ca meșteri buni la toate în propria casă. Dar ne-am specializat și am încheiat colaborări care să ne aducă printre primele firme de instalații termice și sanitare din Brașov.


Furnizori de materiale pentru execuție instalații


  • folosim doar scule profesionale și dedicate lucrărilor pentru care ne contractați
  • capacitate mare de lucru, pentru lucrări rapide și de durată
  • printre furnizori: Milwaukee, Makita, Dewalt, Rotenberger, Hitachi, Stanley
  • o lucrare de calitate și de durată începe de la trusa instalatorului, așa cum un tratament de calitate în sănătate începe cu dotările spitalului

Clienți


Instalații termice Brașov:

  • HANUL LUPILOR – încălzire centrală pe gaz, 15 calorifere

Instalații sanitare Brașov:​

  • Casă particulară – cartier x instalație sanitară cu boiler, lavoar și cadă cu jacuzzi

Lucrări atipice Brașov:

  • xxxx” sediu firmă – lucrare instalație termică prin centrala Viessman Vitoligno100-40kw, puffer 1000 litri, vană amestec agent termic, Landomat, boiler termoelectric 200 litri, încălzire cu radiatoare comandate de cronotermostat wireless.

Vezi pagina de Portofoliu lucrări pentru fotografii ilustrative.


Toate lucrările noastre dispun de deviz, factură și garanție. Aparatele montate dispun de garanție de la furnizor, iar ca bonus vă oferim Abonamente de mentenanță avantajoase, pentru o viață fără griji și cu economie de timp și bani.