Instalații sanitare Brașov – montare, reparații , informații utile


Locuința modernă nu poate fi concepută fără elementele necesare unei instalații sanitare. Sistemul sanitar este asemeni unui vast sistem circulator, iar alegerea celor mai bune soluții pentru părțile ce îi stau în componență poate face diferența dintre o casă și un cămin.
Apa trebuie să circule și să fie evacuată într-un mod care ține mai mult de experiență și cea mai bună soluție la fața locului decât după manuale. Echipa noastră, prin experiența sa și cea mai bună capacitate de adaptare, poate realiza instalații sanitare de la cele mai simple, la cele mai complexe. Toate având caracteristica de care discutam mai sus: se încadrează perfect în căminul dumneavoastră, țin cont de spațiu, dar și de tendințele de design actuale.


Ce primesc alegând căldurică.ro:

 • specialist alături de tine la locație pentru deviz lucrare și achiziție materiale, la cerere;
 • experiența a 15 ani de activitate și un simț al responsabilității crescut;
 • montajul de instalații sanitare diverse și reparații de instalații sanitare;
 • estimare a proiectului oferită pentru a stabili bugetul necesar și alocat unei astfel de lucrări;
 • lucrare de durată, realizată cu simț estetic și materiale de calitate, la prețuri preferențiale.

Avantaje pentru tine:

 • știi de la început cât trebuie să investești;
 • materiale alese de la cele mai consacrate nume în domeniu: Grohe, Kludi, Hans Grohe;
 • dar prețuri preferențiale la aceste materiale datorate colaborărilor caldurica.ro;
 • ofertare imediată;
 • timp de lucru și pierderi de material minime.


Lucrări instalații
termice gaz Brașov

● Stabilire traseu optim alături de beneficiar și conform normativului în vigoare, pentru economie și siguranță
● Realizare proiect tehnic instalație gaz
● Montaj detectoare de gaz, calorifere, centrale, guri de evacuare gaze arse
● Consultanță la dimensionare centrală, instalație și anexe
● Realizare lucrări combinate sau atipice unde este necesară adaptarea la locație


Montaje instalații
sanitare
Brașov

● Vană, cabină de duș, căzi cu sau fără hidromasaj
● WC sau bideu, cu bazin vizibil sau încastrat
● Chiuvetă cu baterie, pe blat sau aparentă
● Mașină de spălat rufe sau mașină de spălat vase
● Boiler, ca parte a instalației de încălzire
● Robineți de trecere sau principali


Intervenții instalații sanitare Brașov

● Înlocuire instalație sanitară sau obiecte sanitare și demontare țevi în perete
● Desfundat WC, chiuveta, cada/cabina duș, coloanele sau sifon pardosealăDurata de realizare a unei lucrări de instalații sanitare:

Durata unor astfel de lucrări este determinată de complexitatea acestora durând de la o zi (în cazul unor modificări într-o baie) , la mai multe săptămâni sau luni in cazul proiectelor rezidențiale.


Costul mediu al
unei astfel de
lucrări:

Pentru a vă putea face o idee despre investiția necesară, costul estimativ ar fi de aproximativ 900-1000 lei/ baie, în acest preț nefiind incluse materialele necesare acestei lucrări. Acestea depind de dorințele dumneavoastră în materie de brand sau estetic.


Toate aceste lucrări se realizează pe baza unei discuții la fața locului. Vă oferim sfaturi specializate în funcție de nevoile dumneavoastră de confort sau simț estetic. Astfel, lucrările se pot realiza cu țevi aparente sau cu trecerea acestora prin perete sau pardoseală. Iar vasele WC sau bideu pot avea cadru în perete.

Toate lucrările pe care le efectuăm dispun de garanție și se realizează pe bază de deviz și factură fiscală.

Vezi mai jos câteva dintre întrebările cele mai frecvente legate de instalații sanitare. Vă oferim câteva sfaturi și idei pentru economii în casa dumneavoastră.
Cele mai frecvente probleme
 • Mirosurile neplăcute
 • Riscul de inundație
Mirosurile neplăcute

Cel mai des sunt întrebat cum se pot elimina mirosurile neplăcute din baie. Aceste mirosuri apar in urma unui montaj defectuos, lucru care din păcate nu se mai poate repara decât refăcând scurgerea respectivă.

Riscul de inundație

Spațiile așa cum e cazul bucătăriilor, băilor și camerelor tehnice sunt supuse riscului de producere a inundațiilor. Pentru a evita problemele,recomandăm și realizăm trasee de scurgere dedicate pentru anumite obiecte sanitare sau cu sifoane de pardoseală.


Sfaturi
 • Dacă spațiul sau construcția nu permite montarea unui sifon, vă putem recomanda montarea unui dispozitiv ce detectează pelicula de apa de la nivelul pardoselii și activează închiderea circuitului de apă, asemeni unui detector de fum sau gaz. Acesta funcționează pe bază de energie electrică și prețurile încep de la 50 lei.
 • Când alegem materiale pentru traseele de alimentare cu apă rece și caldă, țineți cont de faptul că cercetările recente arată că bacteriile și virusii sunt anihilați de cupru, iar instalațiile realizate din acest material au efect bactericid.
 • Dimensiunea elementelor de design (vas WC, cadă, chiuvetă etc) trebuie stabilită în funcție de presiunea pe care o va avea apa.
 • Pentru alegerea instalatiilor sanitare potrivite se ține cont de temperatura și presiunea apei, care determină tipul de țevi, suprafața pe care se întinde instalația sanitară, numărul de persoane care o va utiliza, PH-ul și duritatea apei, tipul de centrală termică.

Pentru un portofoliu de lucrări și exemple, vă invităm pe pagina de Montaje Diverse/Portofoliu.