Recomandări

Păreri și impresii clienți

Recomandări instalatori Brașov


Mai jos sunt câteva dintre impresiile clienților noștri.

Iar partenerii pot da testimoniale legate de calitatea colaborării. Comenzile ferme, constante, plățile onorate la timp și ușurința în comunicare indică parteneri de calitate.

La această listă așteptăm cu entuziasm să vă alăturați, după o lucrare sau un sfat de calitate.


Cel mai bun profesionist nu are nevoie de prezentare în propriile cuvinte. Portofoliul de lucrări vorbește despre atenția la detaliu.

Clienții săi vorbesc despre modul de colaborare și de lucru, încrederea pe care o merită și modul în care tratează fiecare lucrare. Mai ales în cazul instalatorilor, este simplu de determinat dacă este alegerea potrivită pentru tine. Vezi cum arată o lucrare a sa, vezi care sunt recenziile pe profilele sociale și mai ales dacă informațiile pe care le oferă, sfaturi și păreri venite din experiența sa, sunt pertinente și oferite fără a cere ceva în schimb, pentru economie de timp și bani pentru tine.CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

Recenziile serviciilor noastre, acordate de clienți și colaboratori.Este un profesionist în adevăratul sens al cuvantului, care mi-a oferit informații corecte și deosebit de pertinente. Ceea ce m-a impresionat foarte mult a fost seriozitatea și promptitudinea răspunsurilor dumnealui. Mi-aș dori sa fie specialiști ca dumnealui și în Iași.


Facebook

Morosanu Mugurel
” ‘Dacă vezi un om iscusit în lucrul lui, acela poate sta lângă impărați’ (Proverbe 22:29).
Cunoscându-l pe Florin am realizat încă o dată că expresia : „Românul e priceput la toate” e doar un mit.
Rar iți e dat să vezi oameni care știu ce fac. Un meseriaș inventiv, pasionat de munca lui, deosebit de meticulos și always up to date! You did a great job. Many thanks! ”


Facebook

Dorel Vulcan
„Este cu adevărat un profesionist domnul Florin, pot să îl numesc un doctor în instalații. Este foarte bun, recomand cu încredere.
Ceea ce face cu mâinile lui se numește artă. Instalatori sunt mulți, dar puțini știu ce fac. El e unul foarte bun, eu nu am cuvinte, sunt foarte mulțumit. Am schimbat 3 instalatori până am dat de dânsul ca să îmi facă o treabă ca la carte, și a reușit să mă facă mulțumit. Solicitați-l și nu o să vă pară rău! ”


Facebook

Gabureanu LorinVINO LA NOI ÎN ECHIPĂ!Salutare prieteni, eu sunt Florin și caldurica.ro este viziunea mea asupra unei companii care oferă ce e mai bun, ca să primească ceea ce merită.

Oferim servicii de instalații termice și sanitare, precum și montaje speciale de panouri solare și încălzire în pardoseală. Toate, cu filosofia că un lucru bine făcut spune ceva și despre tine ca om. Și datorită acestei credințe, primim constant comenzi noi de lucru, din 2003. Așadar, angajăm constant și eu personal caut oameni cu mentalitate similară. Sau cu dorința de a oferi calitate pentru salariu.
― Toma Florin
Acordă câteva minute unei conversații, să te convingem că suntem partenerul potrivit pentru familia sau compania ta.