Instalații și montaj centrale termice Brașov


Încălzirea prin centrale termice pe gaz este recomandată pentru spațiile mari și în situațiile în care rețeaua este disponibilă. Dacă dispui de acest beneficiu și existența rețelei de distribuție în apropiere, atunci instalația o putem executa noi. Se recomandă acest tip de instalații pe gaz pentru că pot fi integrate în toate instalațiile de încălzire (chiar și prin pardoseală).
Cele mai mari provocări sunt date de respectarea normativelor, revizii și verificări impuse de lege, pe care de asemenea le putem realiza pentru tine prin programul nostru de mentenanță.


Ce primesc alegând căldurică.ro:

 • 15 ani de experiență în domeniu
 • atenția la detalii- în instalații micile detalii oferă marile rezultate
 • deviz, proiectare, achiziție și punere în funcțiune – pachete complete
 • consultanță privind alegerea cea mai indicată pentru spațiu, nevoi și buget, în urma experienței și lucrului cu toate tipurile de instalații
 • ofertare imediată

Avantaje pentru tine:

 • pachet complet de ofertare, proiectare, achiziție și punere în funcțiune
 • lucrul cu materiale și scule profesionale implică mai puține bătăi de cap în curățenie, iar etica lucrului la noi este importantă
 • ai mai mult decât un instalator pentru centrala termică pe gaz, ai un specialist la dispoziție care te poate îndruma în a lua cele mai bune decizii
 • program de mentenanță și servicii post garanție
 • achiziție materiale și transport incluse
 • experiența a peste 250 de montări centrale pe gaz


Lucrări instalații termice gaz Brașov

● Stabilire traseu optim alături de beneficiar și conform normativului în vigoare, pentru economie și siguranță
● Realizare proiect tehnic instalație gaz
● Montaj detectoare de gaz, calorifere, centrale, guri de evacuare gaze arse
● Consultanță la dimensionare centrală, instalație și anexe
● Realizare lucrări combinate sau atipice unde este necesară adaptarea la locație


Lucrări centrale termice gaz Brașov

● Montare centrale termice pe gaz cu tiraj natural, cu tiraj forțat sau în condensație
● Instalare pachete confort, centrală și boiler
● Revizie tehnică periodică obligatorie prin normativ, la 10 ani
● Verificare tehnică periodică, obligatorie prin normativ la 2 ani, doar de către agenți autorizațiDurata de realizare
a lucrărilor de instalații termice gaz:

Este bine de știut că realizarea unei instalații de gaz și montarea unei centrale pe gaz constă în mai mulți pași. Operatorul local trebuie inclus în procesul de avizare, actele și soluțiile necesare fiind parte integrantă a consultanței pe care o oferim. Dacă este vorba doar de montarea unei centrale termice pe gaz, sau realizarea unei întregi instalații, dacă doriți doar schimbarea elementelor sau o revizie, lucrările pot dura de la câteva ore la 2 zile.


Costul mediu
al unei lucrări de instalații termice gaz:

Estimarea unei astfel de lucrări de instalații se realizează în funcție de dorințele dvs și ce cerințele operatorului de gaze naturale. Vă putem asigura de faptul că avem colaboratori care oferă prețuri preferențiale la materiale, centrale și alte elemente parte integrantă a instalației de gaze naturale. Ne puteți contacta pentru detalii și o ofertă estimativă, sau puteți consulta pagina de Prețuri.


Suntem conștienți de importanța calității lucrărilor. Atât pentru confort, dar mai ales pentru siguranța familiei dvs și a căminului, sau a spațiului în care vă desfășurați activitatea. Realizăm instalații pe gaz prin respectarea tuturor normelor, cu experiența a sute de instalații și îndrumarea beneficiarului spre soluțiile cele mai economice sau potrivite spațiului său.

Toate centralele pe gaz dispun de garanție, iar lucrările pe care le realizăm dispun de deviz și factură fiscală.

Vezi mai jos câteva dintre întrebările cele mai frecvente legate de aceste tipuri de instalații pe gaz. Vă oferim câteva sfaturi și idei pentru economii în casa dumneavoastră.
Cele mai frecvente probleme
la instalații termice pe gaz
 • Punere în funcțiune centrale termice
 • Instalație neconformă
 • Centrala nu încălzește?
Punere în funcțiune centrale termice

Punerea în funcțiune se poate face doar de către companii autorizate ISCIR, iar recomandarea noastră este ca întotdeauna să se urmeze indicațiile producătorului, pentru că inovațiile trebuie să ajute, nu să fie ignorate și să cauzeze probleme pe parcurs din cauza unei scăpări.

Instalație neconformă

Mai ales dacă aceasta a fost proiectată prin zone cu diferențe mari de temperatură, a fost subdimensionată sau nu a fost curățată. Ne orientăm întotdeauna spre traseele cele mai potrivite și realizăm nu doar instalația, dar și revizia acesteia anual, la solicitările dvs.

Centrala nu încălzește?

Dacă centrala funcționează cu intermitențe sau este frecvent în avarie, problema ar putea fi furnizorul de utilități. Avem experiența și metodele necesare pentru a depista problema și a repara centrala.

Sfaturi pentru
alegerea unei instalații sau centrale termice pe gaz​
 • Spațiul necesar redus
 • Setarea temperaturii
 • Revizia
Spațiul necesar redus

Alegerea unei centrale pe gaz implică economie de spațiu, față de centralele pe lemne de exemplu., iar procesul de încălzire a spațiului poate fi automatizat prin termostate, cronotermostate cu funcții de programare a temperaturilor de zi şi noapte şi sonde de exterior, pe care vi le recomandăm prevăzute pe instalația de utilizare și centrală.

Setarea temperaturii

Se recomandă reglarea temperaturilor la 18-19 grade pentru perioade de repaus, 20 de grade pe timp de noapte şi 23 de grade pe timp de zi. (sursa)

Revizia

Deși este obligatorie la 2 sau 10 ani, se recomandă o revizie înainte de începerea sezonului rece anual. Asta nu doar pentru a fi în siguranță, dar pentru a optimiza consumul și maximiza raportul acestuia cu senzația de confort resimțită.


Dacă doriți informații legate și de alte tipuri de centrale, vă invităm pe pagina de Servicii, pentru a consulta întreaga paletă și recomandările noastre.