Instalare sisteme de încălzire în pardoseală în Brașov


Vă doriți un cămin modern și cu economii la energie? Asociați confortul cu senzația de cald și bine?
Atunci indiferent sistemul de încălzire pe care îl alegeți (centrală electrică, pe gaz sau lemne) sau îl aveți deja montat, vă recomandăm încălzirea prin pardoseală. Pe lângă economia de spațiu (pentru că nu mai există calorifere) și avantajul estetic, acest sistem de livrare a căldurii poate duce la economii de până la 40% cu facturile de utilități. ne puteți solicita părerea asupra tipului de încălzire în pardoseală care vi se potrivește: electric, cu apă sau combustibil solid.
O opțiune din ce în ce mai aleasă pentru locuințe și spațiile de birouri, încălzirea prin pardoseală are dezavantajul de a fi o șansă unică. Adică montajul trebuie realizat conform din start. Altfel, mentenanța sau reparațiile sunt greu de realizat și distrug liniștea spațiului. Vă oferim experiența noastră de peste 15 ani pentru un lucru bine făcut de la început și un cămin sau un spațiu de lucru modern, confortabil și economic.
Pentru putere de concentrare la birou, datorită confortului termic și a căldurii uniform repartizate, sau pentru familiile cu membrii noi, mici exploratori ce încă nu au învățat să meargă, încălzirea în pardoseală este mai mult decât cel mai eficient sistem, este o necesitate și o investiție în viitor.


Ce primesc alegând căldurică.ro:

 • experiență în lucrări individuale, blocuri și hale, cu spații de la 50 la 500 mp;
 • executarea corectă a lucrării pentru maximizare rezultate și minimizare riscuri de defecțiuni;
 • lucrări curate, moderne și fără risipă de material, pentru investiții ce se vor recupera rapid;
 • transparență în ofertare, informare cu privire la necesarul conform spațiului de care dispuneți;
 • ofertare imediată;

Avantaje pentru tine:

 • economii de la 15% la 50% datorită randamentului sporit și a distribuirii egale a agentului termic, în funcție de sistemul de alimentare;
 • începutul de viață minunat și sigur pentru familiile cu copii mici, care pot fi feriți astfel de răceli sau de contactul cu calorifere fierbinți;
 • durată de viață mare pentru sistemele de încălzire în pardoseală, de până la 50 de ani, dacă sunt montate corespunzător;
 • alegerea celei mai bune soluții pentru confort și economie în urma consultării unui specialist;
 • o casă modernă, estetic superioară și sigură;


Lucrări sisteme încălzire
în pardoseală
Brașov:

● Încălzire în pardoseală electrică – realizăm montaj de sisteme de încălzire electrice prin bucle (rezistențe electrice sau cabluri) integrate în suport sau aplicare de covorașe de încălzire prin pardoseală, electrice. O soluție mai puțin costisitoare, timp de lucru necesar mai mic și mai ușor de manevrat ca o instalație pe agent termic, dar nerecomandate pentru suprafețe extinse.
● Încălzire în pardoseală cu agent termic – realizăm instalare plăci cu nuțuri pentru țevi încălzire în pardoseală pentru circulația apei. Țevile sunt înglobate într-o șapă subțire și sistemul se poate conecta la centrale termice, pompe de căldură sau cazane pe lemne.


Lucrări conexe montaj încălzire în pardoseală Brașov:

● Montări de termostat de încălzire în pardoseală, termostat de perete și alte sisteme de automatizare încălzire prin pardoseală
● Montări de izolație termică în spațiul dintre șapa de beton și pardoseală, ca izolație, pentru a evita pierderile de energie
● Montaj de folii anticondens, casete metalice și racorduriDurata de realizare a lucrărilor de montaj încălzire în pardoseală:

Durata lucrărilor ține de suprafața de acoperit, de tipul de instalație de încălzire în pardoseală ales și de stadiu lucrărilor de amenajare. În cazul covoarelor electrice lucrările durează mai puțin. Pentru a face o evaluare, vă invit la o discuție aplicată, GRATUITĂ.


Încălzire în
pardoseală –
preț manoperă:

Costurile investiției depind de solicitările dvs și de modul de racordare a sistemului de încălzire în pardoseală. De asemenea, putem realiza pentru dvs. achiziția de materiale și alte operațiuni care să vă ofere economie de timp și o singură echipă care să ducă la capăt lucrarea. Ne puteți contacta cu detalii despre suprafață și tipul de sistem dorit și vom reveni cu informații personalizate.


Toate aceste lucrări se realizează pe baza necesarului spațiului și dorințelor clientului. Și desigur, în funcție de stadiul construcției sau finisării spațiului.  Toate lucrările pe care le efectuăm dispun de garanție și se realizează pe bază de deviz și factură fiscală.

Vezi mai jos câteva dintre întrebările cele mai frecvente legate de încălzirea în pardoseală. Vă oferim câteva sfaturi și idei pentru economii în casa dumneavoastră.
Cele mai frecvente probleme
la încălzirea în pardoseală

 • Montaje fără proiect
 • Ridicarea prafului
 • Grosimea șapei
Montaje fără proiect

Mai ales în cazurile de montaje încălzire în pardoseală electrică, este necesar să se cunoască înainte poziția mobilierului și echipamentelor și tipul de finisaj al pardoselii.

Ridicarea prafului

La sistemele de încălzire prin pardoseală, una dintre cele mai ridicate probleme este aceasta. Părerile sunt împărțite și vă recomandă, mai ales dacă suferiți de anumite afecțiuni specifice sinusurilor sau căilor respiratorii, asupra efectelor. Desigur, din surse credibile.

Grosimea șapei

După ce s-a ales un specialist pentru montarea sistemului de încălzire în pardoseală, se pot finaliza finisajele. Atenție însă, solicitați părerea specialistului în instalații, pentru ca lucrările de construcții să nu afecteze funcționarea sistemelor de încălzire.


Încălzire în pardoseală

păreri și sfaturi de montare

 • Tipul de podele
 • Upgrade
 • Punerea în funcțiune și proba
Tipul de podele

Contează foarte mult în cazul montării de sisteme de încălzire în pardoseală. Cu cât materialul este mai bun conductor, cu atât randamentul instalației va fi mai mare. Despre tipurile de materiale recomandate pentru podele, mai puteți citi X.

Upgrade

Vă putem ajuta în a gândi în perspectivă și să lăsăm loc pe viitor pentru instalarea unui upgrade care să permită răcirea în pardoseală.

Punerea în funcțiune și proba

Recomandăm acești doi pași în cadrul oricăror tipuri de instalații. Astfel, între turnarea șapei și punerea în funcțiune trebuie să treacă aproximativ 21 de zile pentru șapele de ciment sau conform indicațiilor producătorului.