Montare panouri solare și instalare echipamente termice Brașov


Sunteți responsabili față de mediu și doriți să adoptați energia regenerabilă? Vă lipsesc alte mijloace de racordare la energie?
Atunci panourile solare vi se potrivesc. Nu doar că reprezintă cea mai “curată” energie, dar poate reduce cu până la 70 la sută cheltuielile cu încălzirea. Și mai mult decât atât, au o durată scurtă de recuperare a investiției, necesită mentenanță minimă și garanții de producător de până la 25 de ani.
Dacă v-ați informat asupra acestei opțiuni, atunci știți că sunt potrivite pentru orice tip de imobil și pentru toate anotimpurile.
Există două tipuri de panouri solare la care vă puteți decide. Panourile solare termice, ce transformă energia solară în energie termică și Panouri solare fotovoltaice, ce transformă energia solară în energie electrică. În urma unei discuții aplicate pe proiect, vă pot recomanda montarea de boilere, baterii de rezervă sau putem integra panourile solare în sistemul existent.
Cele mai mari provocări sunt date de supraîncălzirea apei din sistem și alegerea instalației de ACM potrivită nevoilor și tipului de instalație.


Ce primesc alegând căldurică.ro:

 • specializare pe domeniul echipamentelor termice bazate pe surse de energie regenerabilă;
 • experiență în lucrări individuale, blocuri și hale;
 • executarea corectă a traseului, calcul înclinare, realizare montare și dimensionare;
 • servicii de instalare în conformitate cu normele europene;
 • transparență în ofertare, informare cu privire la necesarul de energie sau de apă caldă pentru clădirea dvs.;
 • ofertare imediată;

Avantaje pentru tine:

 • economii de la 30% la 100% în perioadele la iarnă-vară la cheltuielile pentru energie și confort, la instalațiile realizate corect;
 • consultanță pentru cheltuieli minime, gândire în perspectivă și proiect complet, de la trasare, la montare anexe și sisteme de protecție;
 • verificare, reparare și mentenanță de specialitate pentru durată de viață crescută;
 • alegerea celei mai bune soluții pentru confort și economie în urma consultării;
 • timp de lucru bun și pierderi de material minime datorită sculelor profesionale, dedicate;


Lucrări montare panouri solare Brașov:

● Analiză îndeplinire precondiții de poziționare, spațiu desfășurat și calcul termic necesar
● Montare panouri solare presurizate fără rezervor și conectare la sistemul de preparare apă caldă și încălzire existent
● Dimensionare, proiectare și recomandare sistem solar și boilere conform nevoilor și potențialului clădirii
● Montare panouri solare termice plane și cu tuburi vidate sau fotovoltaice, presurizate sau nepresurizate
● Curățare sistem solar, înlocuire tuburi sparte, presurizate sau nepresurizate


Montări anexe la panouri solare Brașov:

● Montări de: regulator de tensiune, baterie de acumulator, dispozitiv de deconectare, dispozitiv de măsurare
● Instalare montură, șine mobile și suporți metalici
● Instalații ACM, boilere, puffere, vase de expansiune
● Conectare panouri în serie și paralel
● Montare controller solar pentru economiiDurata de realizare
a lucrărilor montaj panouri solare:

Durata unor astfel de lucrări este determinată de complexitatea acestora, de tipul de panouri solare alese, de obținerea avizelor și alți factori de vreme. Datorită diferitelor tipuri de sisteme solare și aplicabilității lor, lucrările pot dura de la 1 la 30 de zile. Vă invităm la o discuție aplicată pentru a vă estima investiția de timp și bani.


Costul mediu al unei lucrări de montaj panouri solare:

Deși costurile de achiziție variază în funcție de firmă, de suprafața acoperită, de tipul de panou și necesarul extra pe instalație, manopera poate varia ca preț de la 500 la 5000 de lei. Vă invităm pe pagina de Prețuri pentru o idee de ansamblu. Dar o estimare corectă vă putem face doar pe mail sau telefonic.


Toate aceste lucrări se realizează pe baza unei discuții telefonice sau la fața locului. Oferim sfaturi specializate, în funcție de nevoile dumneavoastră, la momentul potrivit realizării acestor lucrări sau ca măsuri de rectificare. Materialele pe care le folosim se încadrează în standardele ISO și de garanție impuse de normativul în vigoare.

Toate lucrările pe care le efectuăm dispun de garanție și se realizează pe bază de deviz și factură fiscală.

Vezi mai jos câteva dintre întrebările cele mai frecvente legate de panourile solare. Vă oferim câteva sfaturi și idei pentru economii în casa dumneavoastră.
Cele mai frecvente probleme
la sistemele cu panouri solare

 • Avizele
 • Înghețul
 • Scurgeri de apă
Avizele

Pentru montare panouri solare este necesară obținerea unui certificat de urbanism, a unui acord și aviz de mediu și a altor avize.

Înghețul

Dacă alegerea s-a făcut bine, atunci nu veți avea aceste probleme. În perioada de iarnă instalațiile corect realizate sunt prevăzute cu circuite duble de răcire și soluții anti-îngheț. Atenție să nu alegeți panouri solare destinate zilelor calde, ca cele cu tuburi vidate.

Scurgeri de apă

Se datorează neetanșeităților și a realizării incorecte a etapei de punere în funcțiune. Instalația se curăță cu apă sub presiune și se controlează etanșeitatea la rece a instalației.


Sfaturi pentru
montare sistemele cu panouri solare

 • Fonduri și ajutoare de stat
 • Alegerea locației potrivite
 • Nu ignorați întreținerea
Fonduri și ajutoare de stat

Așa cum este mereu cazul pentru proiectele sau achizițiile ce aduc beneficii mediului, statul oferă beneficii pentru realizarea instalațiilor de panouri solare sau fotovoltaice. Vă invităm să vă informați în legătură cu beneficiile pe car ele puteți avea.

Alegerea locației potrivite

Puteți opta pentru montare pe acoperiș, încastrat sau pe suporți sau chiar pe sol, dacă dispuneți de spațiu și orientarea potrivită. În cazul acoperișului, acesta trebuie să fie orientat spre sud și cu un unghi de 30 de grade.

Nu ignorați întreținerea

Pentru a beneficia de totala durată de viață a panourilor solare, de capacitatea lor și pentru a evita încărcarea facturilor, atunci un circuit stabil de curățare și întreținere, înlocuire și reparare este necesar. alegeți pentru asta o firmă specializată, atât pentru siguranța dvs cât și pentru confortul sporit.